2020-05-31 07:41:59• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Halak - Nem biztos, hogy minden simán megy ma

Napi horoszkóp május 31-re a 12 csillagjegy szülötteinek.


Kos: III. 21. - IV. 19.

Rég nem látott barátaival már végre sor kerül a nagy beszélgetésekre, mely lehet, hogy egy kávézó teraszán ér véget. Rég érezte ilyen jól magát, mint ma!

 


Bika: IV. 20. - V. 20.

A vasárnapból valószínűleg ön sem hagyja ki a buli reményeit. Régen lehetett már szabadon mozogni, és önnek mindenképpen szüksége van a kimozdulásra, szeretné barátaival megosztani a gondolatait. Szórakozzanak és érezzék jól magukat!


Ikrek: V. 21. - VI. 21.

Az ön szíve most is epekedik valakiért, aki nem érdemel ekkora figyelmet, ha véletlenül fel is keresi, és elutasításban lenne része, vegye tudomásul a másik fél döntését. Higgye el, hamar jön egy új románc!


Rák: VI. 22. - VII. 22.

A Hold a Mérleg jegyében tartózkodik, ezen a szép vasárnapon önt elönti a belső harmónia érzése. Ön híresen nagy konyhaművész, bizonyára most is finom falatokkal kényezteti szeretteit.


Oroszlán: VII. 23. - VIII. 22.

A Hold és Szaturnusz trigonja önt rendkívül kiegyensúlyozottá teszi, végre egy kicsit önfeledten szórakozhat! Egy szép szerelem veheti ma kezdetét.


Szűz: VIII. 23. - IX. 22.

A Merkúr a Rák jegyében jár, emiatt ön családi körben érezné magát igazán otthon. Készül is a vendégfogadásra, mindenki számára a kedvenc fogását készíti el, és harmóniában telik el ez a nap is.


Mérleg: IX. 23. - X. 22.

A Hold az ön első sorsterületéről trigont alkot a Szaturnusszal. Ez egy nagyon harmonikus fényszög, mindenki boldogan tartózkodik most az ön társaságában, magasröptű beszélgetések folynak és remekül szórakoznak.


Skorpió: X. 23. - XI. 21.

A Vénusz és a Mars egy kvadrátot alkot: lehetséges, hogy egy új, titkos szerelem van kibontakozóban. Ha senkit nem bánt meg vele, érezze magát jól, és a holnapot még mindig eldönthetik.


Nyilas: XI. 22. - XII. 21.

A Nap-Vénusz együttállása a hetedik sorsterületét érinti, ön most nagyon boldog, mert partnerével tölti ezt a csodálatos napot. Szeretné, ha ez a kapcsolat megmaradna, és valószínűleg így is lesz.


Bak: XII. 22. - I. 19.

A Szaturnusz-Hold trigonja nagyban elősegíti ön és partnere együttműködését. A Merkúr a hetedik sorsterületéről segíti ezt a kapcsolatot, nincs olyan kérdés, amit ma ne tudnának megbeszélni.


Vízöntő: I. 20. - II. 18.

A Szaturnusz-Hold trigonja biztosítja, hogy jól alakuljanak az eltervezett dolgok. Lehet, hogy ma szüleivel is találkozhat és kikérheti a véleményüket, főleg ha ingatlan bővítésben, felújításban gondolkodik.


Halak: II. 19. - III. 20.

A Mars-Vénusz kvadrátja emeli az érzelmi hőfokot. Nem biztos, hogy minden simán megy, lehet, hogy ön csak nagyobb meghittségre vágyik, mindenesetre rég nem érzett vágyak, érzelmek öntik el.

 

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: